Ervaringen

Mooie showroom

Een aantal weken geleden hebben we de showroom van BinovaStudio in Duitsland bezocht. We waren aangenaam verrast. De showroom is ruim opgezet en je krijgt echt een goed beeld van de verschillende keukentypes. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. We zijn een fijne ervaring, en bijna een prachtige nieuwe keuken rijker!

Lees verder

Hoogwaardige keuken

Tijdens een bezoek aan de showroom van BinovaStudio wilden wij ons oriënteren op een nieuwe keuken. We houden van Italiaans design en we koken graag in een keuken waar we alle mogelijkheden hebben. BinovaStudio leek ons daarom ook de juiste keuze. We zijn aangenaam verrast door de keuze die we hadden in materialen, kleuren, indeling en extra's. Top!

Lees verder

Personalized service

We were really listened to during a conversation with the kitchen architect of BinovaStudio. Our wishes were taken seriously, but we were also given advice on things we didn't know so much about ourselves. We are very happy with our new kitchen. A wonderful end result!

Lees verder

Mooie designkeukens

Wat mij vooral opviel tijdens een bezoek aan BinovaStudio, was dat je aan het goede adres bent voor een echte designkeuken. Je ziet dat het maatwerk is. Ik ben ontzettend te spreken over mijn nieuwe keuken, die van alle gemakken is voorzien, en die anders geworden is dan dat ik van tevoren had bedacht. Ik raad BinovaStudio absoluut aan!

Lees verder

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken