Hoogwaardige keuken


Tijdens een bezoek aan de showroom van BinovaStudio wilden wij ons oriënteren op een nieuwe keuken. We houden van Italiaans design en we koken graag in een keuken waar we alle mogelijkheden hebben. BinovaStudio leek ons daarom ook de juiste keuze. We zijn aangenaam verrast door de keuze die we hadden in materialen, kleuren, indeling en extra's. Top!

Ook benieuwd naar onze showroom?

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Wij zitten gevestigd nét over de grens met Duitsland, in het plaatsje Nordhorn. Hier kunt u in onze showroom ervaren hoe het is om door onze keukens te lopen.

Advies op maat

Wij vinden een persoonlijk advies heel belangrijk. Wanneer u onze showroom bezoekt, of u contact met ons opneemt over een keuken, dan nemen wij graag de tijd voor u. We nemen samen uw wensen door, adviseren u, maar luisteren ook graag naar u. Zo ontstaat er een luxe keuken met Italiaans design die perfect past in uw woning. Maatwerk doen we samen!

format_quote format_quote

Wij werken niet met standaard computerprogramma's. Al onze keukens zijn op maat gemaakt. De klant heeft de keuze uit ruim duizend kleuren en diverse materialen.

- BinovaStudio

Onze keukens   

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken