Mooie designkeukens


Wat mij vooral opviel tijdens een bezoek aan BinovaStudio, was dat je aan het goede adres bent voor een echte designkeuken. Je ziet dat het maatwerk is. Ik ben ontzettend te spreken over mijn nieuwe keuken, die van alle gemakken is voorzien, en die anders geworden is dan dat ik van tevoren had bedacht. Ik raad BinovaStudio absoluut aan!

Ook benieuwd naar onze showroom?

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Wij zitten gevestigd nét over de grens met Duitsland, in het plaatsje Nordhorn. Hier kunt u in onze showroom ervaren hoe het is om door onze keukens te lopen.

Advies op maat

Wij vinden een persoonlijk advies heel belangrijk. Wanneer u onze showroom bezoekt, of u contact met ons opneemt over een keuken, dan nemen wij graag de tijd voor u. We nemen samen uw wensen door, adviseren u, maar luisteren ook graag naar u. Zo ontstaat er een luxe keuken met Italiaans design die perfect past in uw woning. Maatwerk doen we samen!

format_quote format_quote

Wij werken niet met standaard computerprogramma's. Al onze keukens zijn op maat gemaakt. De klant heeft de keuze uit ruim duizend kleuren en diverse materialen.

- BinovaStudio

Onze keukens   

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken