Mooie showroom


Een aantal weken geleden hebben we de showroom van BinovaStudio in Duitsland bezocht. We waren aangenaam verrast. De showroom is ruim opgezet en je krijgt echt een goed beeld van de verschillende keukentypes. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. We zijn een fijne ervaring, en bijna een prachtige nieuwe keuken rijker!

Ook benieuwd naar onze showroom?

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Wij zitten gevestigd nét over de grens met Duitsland, in het plaatsje Nordhorn. Hier kunt u in onze showroom ervaren hoe het is om door onze keukens te lopen.

Advies op maat

Wij vinden een persoonlijk advies heel belangrijk. Wanneer u onze showroom bezoekt, of u contact met ons opneemt over een keuken, dan nemen wij graag de tijd voor u. We nemen samen uw wensen door, adviseren u, maar luisteren ook graag naar u. Zo ontstaat er een luxe keuken met Italiaans design die perfect past in uw woning. Maatwerk doen we samen!

format_quote format_quote

Wij werken niet met standaard computerprogramma's. Al onze keukens zijn op maat gemaakt. De klant heeft de keuze uit ruim duizend kleuren en diverse materialen.

- BinovaStudio

Onze keukens   

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken