Alle keukens


Dit is écht Italiaans design. Keukens met een hoogwaardige, luxe uitstraling, waarin koken een ervaring wordt. Bekijk hier alle mogelijkheden. Staat uw keuken er niet tussen? Dan ontwerpen wij er één, samen met u.

Neem contact met ons op

Meer dan 25 jaar ervaring

Met een jarenlange achtergrond in de fijn-mechanische techniek, interieurdesign én professionele bedrijfskeukens, weten wij wat een goede keuken nodig heeft. De keukens van BinovaStudio bestaan uit een combinatie van verfijnde technieken, functionaliteit en echt Italiaans design. Binnen onze keukentypen zijn er verschillende mogelijkheden. Materialen kunnen gecombineerd worden, opties kunnen worden uitgewisseld en u heeft keuze uit duizenden kleuren. Zo ontstaat er een unieke designkeuken die van alle gemakken is voorzien.

Onze keukens

arrow_back arrow_forward
Bij Binova kunt u kiezen uit diverse keukentypen. Elk van onze keukentypen is uniek, maar ieder keukentype is herkenbaar aan het Italiaanse design en de hoogwaardige kwaliteit van materialen en details. Hieronder vindt u meer informatie over de Bluna, Vogue, Scava, Regula en Lab Vetro.

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken