Design keuken


Een design keuken is een keuken waar vernieuwende vormgeving en praktische mogelijkheden samen komen. Al onze keukens zijn een combinatie van verfijnde technieken en functionaliteit en kunnen gevormd worden naar uw droomkeuken. Wij creëren en realiseren een exclusieve design keuken met een uniek design en hoge kwaliteit die past bij uw stijl en omgeving.

Onze design keukens

Alles is mogelijk

Voor een design keuken met hoogwaardige apparatuur en hoge functionalteit bent u bij BinovaStudio op de juiste plek. Al onze keukens zijn maatwerk waardoor onze mogelijkheden oneindig zijn. Van wijnkoelkast tot glazen frameloze fronten, alles is mogelijk!

U bent van harte welkom om onze keukens met eigen ogen te bekijken in onze showroom. Staat uw design keuken er niet tussen? Dan ontwerpen wij er één, samen met u.

 

 

 

Detail en vakmanschap

Bij ons vindt u een luxe keuken die tot op detail aansluit bij uw smaak en interieur. Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen om het optimale resultaat te kunnen realiseren in uw keuken. Ontdek de perfectie van ons vakmanschap en bekijk met uw eigen ogen onze luxe showroom.

Advies

Omdat elke design keuken uniek is, is advies van groot belang bij uw beslissingen. Wij willen ervoor zorgen dat onze design keuken een volwaardig onderdeel van uw woning wordt. Om dit te kunnen realiseren wordt er tijdens een afspraak op verschillende gebieden advies gegeven. Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissingen.

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken