Keuken op maat


Bent u een liefhebber van hoogstaande kwaliteit, ergonomie en een mooi design? Bij BinovaStudio ontwerpen wij uw droomkeuken op maat. Het resultaat is een high-end, exclusieve keuken van Italiaanse afkomst. Ontwerp samen met onze keukenexperts uw keuken op maat en laat uw verfijnde smaak tot uiting komen. Maak een keuze uit een scala aan hoogwaardige materialen, kleuren, apparaten en functionaliteiten. Zo kunt u ook de hoogte van het werkblad of de plekken voor apparatuur met ons afstemmen.

Maak een afspraak

Van schets tot designkeuken

Of u nu een moderne of klassieke woonstijl heeft, met de kennis en ervaring van onze interieurexperts zorgen wij ervoor dat uw Binova keuken perfect in uw interieur past. Bovendien is ieder keukentype herkenbaar aan het unieke Italiaanse design en hoogwaardige afwerking. In overleg met u ontwerpen wij een prachtige en luxueuze keuken op maat.

Onze persoonlijke benadering

Om de Italiaanse Binova kwaliteit en maatwerk te kunnen garanderen, werken wij vanuit een kleinschalige zaak en hebben wij een persoonlijke benadering. Wij stoppen pas met schetsen wanneer wij uw droomkeuken hebben ontworpen. Wij zijn in staat om aan iedere keukentrend uw unieke en persoonlijke draai te geven, zonder de ergonomie uit het oog te verliezen. We zorgen er dus samen voor dat uw maatwerkkeuken voldoet aan al uw wensen.

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken