Luxe keukens


Bent u op zoek naar een luxe keuken? Kies dan voor een exclusieve Binova keuken, die we samen met u op maat samenstellen. Door het Italiaanse design, hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking kunt u gegarandeerd genieten van een luxe keuken. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare ruimte en denken met u na over de beste keuken opstelling.

Onze luxe keukens

Luxe afwerking

Luxe keukens onderscheiden zich door het gebruik van exclusieve materialen, zoals natuursteen, keramiek en massief hout. Daarnaast kenmerkt een luxe keuken zich door de hoogwaardige (inbouw)apparatuur. Hiervoor maken wij gebruik van de merken Gaggenau en NEFF, waarvan de high-end apparatuur van topklasse is. Tot slot staan Binova keukens bekend om een perfecte afwerking. Door het Italiaanse design en vakmanschap, worden onze luxe keukens ergonomisch geoptimaliseerd.

   

Wijnkoeler in uw luxe keuken

Een wijnkoelkast is een prachtige toevoeging aan een luxe keuken. Zo worden de beste wijnen op een perfecte manier bewaard. Omdat wij aangesloten zijn bij de Verenigde Vinologen Nederland, en wij met trots de titel 'Vinoloog van de Wijnacademie' dragen, kunnen wij u ook advies geven over de beste wijnkoelkasten als aanvulling op uw prachtige keuken.

   

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken