Ons verhaal


Bij BinovaStudio staan maatwerk, design en functionaliteit voorop. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring in de techniek, bouw- en meubelmakerij, 30 jaar ervaring in internationaal ondernemerschap én 25 jaar ervaring in interieur- en keukendesign, staan we waar we nu staan. Samen met de Italiaanse topproducent van Binova ontwikkelen we ultieme precisie binnen ergonomisch verantwoorde keukens, waarin alles klopt: Italiaans vakmanschap, design, functionaliteit en techniek gaan bij ons hand in hand.

Neem contact met ons op

Gaggenau apparatuur

BinovaStudio werkt nauw samen met Gaggenau. Wanneer u kiest voor de beste keuken, dan kiest u het liefste ook voor de beste apparatuur. Zelfs professionele topkoks kiezen voor Gaggenau, want thuis willen zij net zo lekker kunnen koken als op hun werk. En daarom maken wij diezelfde keuze. Zo kunt u in uw eigen keuken werken met apparatuur van een hoogwaardig merk. Deze apparatuur past naadloos in zowel moderne als in klassieke keukens en sluit bovendien perfect aan op de filosofie van BinovaStudio, waarbij design en functionaliteit de belangrijkste pijlers zijn van de perfecte keuken. Het gaat ten slotte over koken.

Onze keukens   

Milieubewustzijn

Bij Binova/CuboDesign vinden ze het belangrijk om goed om te gaan met onze planeet. Daarom is meer dan 15.000 vierkante meter van de fabriek bedekt met zonnepanelen. Het bedrijf is 100% zelfvoorzienend op het gebied van energie. Onze keukens bouwen ze door gebruik te maken van de zon. Hierdoor besparen ze 600 ton olie per jaar en verminderen ze de CO2-uitstoot met maar liefst 2.000 ton.

Alles wat zij doen binnen de fabriek voldoet aan de UNI EN ISO 9001:2015 (internationale normen voor kwaliteitsmanagement en de FSC-certificering). Daarnaast beschikt Binova/CuboDesign over de F4-certificering (F-Four Star): een bijzondere certificering die wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan zeer strenge Japanse normen. Deze prestaties onderstrepen hun wens om de schoonheid van de bossen te behouden en te verbeteren, en om schonere lucht te produceren.

Verenigde Vinologen Nederland

Een wijnkoelkast is een prachtige toevoeging aan een luxe keuken. Zo blijven de beste wijnen goed op smaak. Omdat wij aangesloten zijn bij de Verenigde Vinologen Nederland, en wij met trots de titel 'Vinoloog van de Wijnacademie' dragen, kunnen wij u ook advies geven over de beste wijnkoelkasten als aanvulling op uw prachtige keuken.


   
format_quote format_quote

Onze designkeukens herken je direct aan onze stijl, aan het tijdloze karakter en aan de fantastische ergonomie.

- BinovaStudio

Onze keukens   

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken