Snelle levertijden


Van het uitzoeken van uw droomkeuken tot de plaatsing van uw droomkeuken hoeft helemaal geen lang traject te zijn. Het wordt tegenwoordig steeds lastiger om een afspraak met keukenhandelaren te maken, maar niet bij BinovaStudio. Met ons heeft u al binnen 6 tot 12 weken uw droomkeuken bij u in huis staan, afhankelijk van de gekozen meubels en apparatuur. Bij BinovaStudio gaan wij namelijk niet alleen voor maatwerk en kwaliteit maar ook voor een prettige doorlooptijd. 2022: Door het wereldwijde chiptekort is beschikbaarheid van veel apparatuur lager dan voor de COVID-19 pandemie. Dit verdwijnt grotendeels richting 2023 volgens de fabrikanten.

Neem contact met ons op

Keuken met spoed

Zelfs indien u een keuken met spoed nodig heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij in uitzonderlijke gevallen in circa 6 weken uw droomkeuken realiseren. U kunt bij ons kiezen uit meerdere keukenlijnen, zoals de Bluna, Vogue en Scava. Staat uw keuken er niet tussen? Dan ontwerpen wij er één, samen met u.

Alle keukens   

Maatwerk in korte tijd

Wij helpen u vrijblijvend met het samenstellen van uw luxe droomkeuken, u kunt hiervoor al binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons terecht. Onze showroom bevindt zich in Duitsland op slechts 1 kilometer van de grens met Nederland. Daar bent u van harte welkom om onze keukens met eigen ogen te bekijken. Plan gauw een showroombezoek en leg uw leverdatum vast!

Onze Keukens

Kom bij ons langs in de showroom

Denekamper Straße 91-93, 48529, Nordhorn

Een afspraak maken